Як довго буде карантин? Чи надзвичайний стан введеться? Як жити далі нам прийдеться? Один з бідою на один? Багато нині запитань, відповідь різна у експертів, не хочеться нікому смерті, а винуватцям покарань! Не до весіль, не до пісень, вірус несе усім загрозу, а скільки від туберкульозу й інших хвороб смертей за день??? В тисяч дітей діагноз, - рак, стрімке поширення віл сніду, щодня є вбиті й інваліди…коронавірус скрізь однак… Забиті геть усі мізки, проблема є, всі розуміють, ділки тим часом руки гріють, тріщать у маркетах візки… Невизначеність є і страх, не за життя, а за майбутнє, впевненість у людей відсутня…які там плани у верхах???