Світ пливе у
Безодню світової
Проблеми під
Назвою новою
Та невідомою -
Раніше що
Не існувала ніде.
А світ - він
У Хаосі,
Страх ним керує
Звідкілясь. То
Може... зверху?
Кара? Побажання
Чиєсь звідкись?
Невідомо... я паніку
Боюся більше
За вірус
Смертельний... Не
Підпускаю душі
Близько до
Тіла свого
Молодого... Сиджу,
Наче в карцері
Тиждень-та-місяць,
Сонця промені
Мені відомі, де
Лежать... А от
Свобода-воля....
Де ж мені
Шукать?