Спішить додому радісна причина, в кишені невелика, та зарплата, смачні гостинці я купив для сина, знаю, що він завжди чекає тата! Стрімко мені назустріч вибігає, весь негатив за мить одну розтане, відразу у пакеті він шукає, улюблені свої два-три банани! Хоч втомлений, та виростають крила, син заскучав за день є запитань багато, звідкись з»являється незрозуміла сила, сину потрібний дуже-дуже тато! Перемололись доленосним млином, всі негаразди в погляді малому, пишаюся своїм рідненьким сином, і не затримуюсь, завжди спішу додому!