Мама каже: " Здуріла дівка!
Не спить, нічого не їсть,
Сидить тільки вірщі пише. "
А я відчуваю, що в русі натхнення
Знаходжу знову прояв себе.
Мої сили на життя -
Знаходити думи поміж рядках,
Розшукуючи сенс буття,
По всіх закутках.
Мама казала: " Знайди нормального хлопця! "
А я знайшла ідіота,
Вилазивши з цього болота,
Посеред дороги я малювала новий старт,
Розфарбовуючи ескіз своїх бажань.
Про минуле ти, любий, мене не питай,
Його не має, поміж нових моїх яскравих фарб.
Буває, живеш рік, два,
І нічого не міняється,
А тут за один місяць,
Твоє життя змінює оберти на 180 градусів.
instagram: https://www.instagram.com/stihi_miraaremag/?hl=ru