Життя бурлить,кипить,вирує
І раптом… Все спинилось вмить
Світ підкорив коронавірус,
Немов потужний динаміт.
Спинилось людство, озирнулось…
Замислилося над життям
Над тим,що скоєно в минулім
Й своїм щасливим майбуттям.
Природі треба відпочити
Від диму фабрик і машин
І власні сили відновити
Відпустку місяць на один.
Людино,в Всесвіті величнім
Малесенька піщинка ти
Налякане твоє обличчя
Перед незнаним і новим.
Проте ми вистоїмо, сильні
Недаром розум в нас живе
А ще в душі надія й віра
В добро,й все істинно,святе.
1.04.20 р