Після тривалого застою - повертаюсь до творчої діяльності! Вітання всім тим, хто мене ще пам'ятає... а також - всім авторам цього порталу, не залежно від того - пам'ятаєте вимене, чи ні!
...протягом останніх років, був активно зайнятий - націнально-патріотичним вихованням підростаючого покоління, на своїй стезі - козака-виховника! Цей шлях... цю стезю - я неполишаю! Йтиму нею - і далі! Але... зараз - в період карантину в нашій країні та світі, з'явилось трошки більше вільного часу! Тож... треба викорастити його - з максимальною користю! Тим паче, що за весь цей час творчого застою - відбулись доволі цікаві речі, котрі... інколи - та надихали мене на творчість в поетичному руслі!
Не буду зараз детально спинятись на тому, що ж такого в моєму житті відбулось... сподіваюсь, через мою творчість - ви й так це все відчуєте й зрозумієте! ...єдине, на чому хотілось би спинитись... що в моїх віршиках - з'явилось ще одне дівоче ім'я, котрому - я присвячою свою душу (як й усім іншим речам, котрим - пишуться ці віршики)! І... ця дівчина - аж надто цінна для мене! ...якщо раніше, саме такою цінністю - була тільки Іра, то тепер - додалось ще й це ім'я... Ганна!
Іра - нікуди з серця та душі не поділась, вона - моє справжнє й щире кохання, котре - не взаємне! А тут... зовсім інша справа, ця дівчина - змогла зробити не можливе! Вона - подарувала мені казковий період життя, щиро відкривши свою душу! І... як би важко мені не було - перейти через ті почуття до Іри, а точніше... бережливо сховати їх - в потаємний кут у скрині власного серця... я зрозумів та відчув - ми маємо бути з Ганною разом, саме вона - моя берегиня (як мінімум - в цьому житті)! ...після цього казкового періоду - почались ще деякі події, та про все це - в моїй творчості!
...також, буде продовжена творчість в усіх інших напрямках... окреми цикли котрим - я присвячував!
...вітання всім - ще раз! ...буду максимально з вами! Якщо не викладати власну творчість, то - знайомитись з вашою!
Щиро ваш - Сагайда!