Режим сидіти
Під арештом
Вірусу мілйьонів,
Горя світового,
Жаху непосильного -
Переді мною -
Бездна? Ні,
Її немає -
Хоча потрібна,
Має ось тут
Бути, огорожу
Ставлю - од
Світу ненормально
Я відпочиваю.
Бути десь
Подалі. Світ
Мні не
Рідний, мене
Вже все
Дратує. Вже
Забути хочу,
Що Земля -
Мій дім.
Родивсь я
Роду людського
Одним з плодів.
Я буть людиною -
Лише цим тілом,
Є я унікалом,
Люди - не брати,
Буду я самотнім
Поки десь -
Далеко, вірус
Не досягне
Мого тіла.