Пробач весна, що я милуюся з балкона, красою лісу і блакиттю ніжних хмар, не ігнорую карантинного закону, хоч голосіївського житель я району, вніс зміни лихий вірус в календар! Пробач весна, що не виходжу на природу, давно дідорівських не бачив я озер, днів березневих і квітневих шкода, в обмеженні, так хочеться свободи, ціну її, я зрозумів тепер! Пробач весна що настрою немає, не панікую, вірю що прийде пора, нам влада скаже вірус відступає, звичний робочий день, життя триває, транспорт працює, в школах дітвора…