Ще невідомо що з нами буде
І в яку сторону закрутиться весь світ
На зміну нам які прийдуть події, люди
Але ще рано писати заповіт.
У нових викликах гартується свідомість
У нових війнах-мужність і патріотизм
Не треба поспішати в невідомість
Ми ще не подолали в собі свій егоїзм.
Як і колись стоїм на роздоріжжі
В минулому й тепер у нас безлад
Начебто подолали фазу «комунізму»
А нас щосили тягнуть знов назад.
Ще із часів татарської навали
Оце протистояння йде
Численні війни кращих синів забрали
А сірість залишилась де інде.
Тому ми у роду підступні, лицемірні
Всі «патріоти» але тільки на словах
Втратили гідність ,святість, віру
А замість совісті брехня у наших головах.
Ще невідомо які наслідки від цього
Куди нас олігархи приведуть
Чи збережемо свою культуру, свою мову
Чи нас «слуги народу» у рабство продадуть.
06.04.2020