А Таро -мені сказали НІ.
І чого іду наперекір.
Що за звичка, навиворіт робити.
А життя так легко загубити.
Ось ,знову ,ці думки.
Звідки,те добро береться.
Хтось би вже роздер.
Так ні-вона сміється.
Це якийсь не точний той прогноз.
Він не вписується в мої рамки.
Попри хмарність сліз,
любов у серці ,як світанки.