Не плутайтесь в ілюзіях своїх -
Це правило реального життя, а не вселенський гріх…
Товаришуйте з кращими за вас –
Для того, щоб рости, хоч в муках повсякчас…
Розмови дивна річ, бо і мільйоном слів
Не здатен дехто суттєве щось сказати,
А можна мовчки тільки поглядом зіниць
Лиш за секунди серця навік з’єднати.
Всі люди в русі – хто куди,- де легше,
Комусь:- дай ширше, а декому глибше,
Хто за чужі моря чомусь навчатись ,
А хтось шука партнера, щоб побратись…
Не відмовляйся, прошу, лише від тих,
Хто змушує тебе щасливо посміхатись,
І пам’ятай лиш там твій дім - чекають
де на тебе… принаймні,
хочу я про це ще сподіватись…