Гарна дівчина. Наче з пісні.
Гарна дівчина хоч куди
Полюбилася ненавісная
І у цьому нема ганьби.
І скажіть мені, люди добрії
Хто зумів би та й незлюбить?
Карі брови і очі чорніії
Полонили навік, мов на мить.
І гріховно назвать еталоном
Невиданої ще красоти
Здивуватися можна легко:
"Цей негідник- та й полюбить? "
Але серце ніяк не збреше.
Правду знає хоч як не крути
Еталон - то як любиш вперше.
А кохання - це назавжди.
І банальності вже не суворі.
І шаблони руйнуются вмить
Бо кохання не має кордонів.
Та й без них не на повну горить.
А як любиш хоча б уперше
Ти щасливий уже назавжди.
Кохання справжнє не перевершиш
Хоч як не вигадуй і як не крути