Любов дарує крила, сили жити
Тендітна, її важко вберегти
Любов так легко в світі цім згубити
Згубивши раз, уже не віднайти
А без любові втрачені всі барви
Не чує серце пісні солов'я
І не потрібні перемоги й лаври
Лиш смутку хвилька звідкись знечів'я
Усе частіше чуються зітхання
Та недовіри все росте стіна
І поміж нас луна: "Не до зізнання"
Словам тепер лиш гріш один ціна
Тож, бережімо, ми, любов на світі
Почнімо з серця кожного із нас
Розквітнуть почуття у буйноцвіті
Тоді настане для любові час
З любов'ю все навколо стане кращим
І цвіт троянди, пісня солов'я
Ми збережем любов нащадкам нашим
Барвистою буде для них земля