Кожен хоче, аби його почули,
Усі тонкі миттєві відголоски слів,
Аби переживання всі відчули,
Спонтанні та вразливі, мов пташиний спів.
Майже кожен хоче бути першим у визначених сферах:
У роботі, в спорті або ж на дорозі.
Кожен хоче бути впевненим у своїх партнерах
І не хоче їхать на старому возі.
Кожен хоче знайти своє справжнє кохання,
Але не кожен може повністю віддатися йому.
Хтось не хоче зронять пронизливе зітхання:
Знає, що байдуже до нього світу усьому.
Кожен хоче, щоб усе було легким, а не складним,
Аби усе блищало простотою.
Майже кожен хоче не залишитися одним,
Аби від всіх віяло добротою.
Кожен хоче, аби усе було цікавим –
Уся ця праця, усі ці правила, всі порухи життя,
Аби усе горіло вогником яскравим
І лиш звучало тихо, не припинялося серцебиття.
22.09.2017