Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: РАЙ - Рогуля Андрій Йосифович: ХРИСТОС ВОСКРЕС!Присвячується Святій та Дорогій Богородиці-Діві Марії МАТІР БОЖА Й СИН- З ГАЛИЧИНИ! - ВІРШ
ХРИСТОС ВОСКРЕС!Присвячується Святій та Дорогій Богородиці-Діві Марії МАТІР БОЖА Й СИН- З ГАЛИЧИНИ!
ХРИСТОС ВОСКРЕС!
Присвячується Святій та Дорогій Богородиці-Діві Марії
МАТІР БОЖА Й СИН
–
З ГАЛИЧИНИ!
Матір Божа й Син – з Галичини!
Марія народилася у Львові!
І Син Ісус родився в цьому місті!
Це Люди – Божої величини!
Вони тому незмінні є у світі!
Матір й Син з Господньої любові!
Я НАРОДЖЕНИЙ ПІДТВЕРДИТИ ІСТИНУ.
Я БУДУ З ВАМИ ДО СПОКОНВІКУ.
БЛАЖЕННИЙ ТОЙ, ХТО НЕ БАЧИВ, А УВІРУВАВ.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
22.04.2020 р.
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)