Мені мало потрібно для щастя..
Проснутися о 9 від розмови батьків,
Які сперечаються хто буде сніданок робити.
На столі моя каву пахуча, без вершків
І тато вмовляє карти зіграти.
Люблю у кімнаті просинатися першою,
Збиратися на навчання під улюблену музику,
Спати 3 годинки, але бути бадьорою,
Іноді, навіть, подобається слухати критику.
Грати у мафію із незнайомцями
Або ж дивитися вічно на стелю,
Згадувати як займалася танцями
Або ж просто тинятися вулицями.
Лежати і думати про того єдиного,
Дивитися фільми і ридати у всю,
Час від часу можна згадати і колишнього,
Але краще провідати улюблену бабусю.
Просто сидіти і дивитися як обпадає листя,
А що вам потрібно для щастя?