ПІСНЯ МАЄ СЕРТИФІКАТ
слова до пісні
УСМІХНИСЬ КРАСУНЕ ЧОРНОБРИВА!
А душа сплітає віночок з барвінку
І небо сипле в долоні зорепад.
Вінчає пишні коси в українки
Вона , цвіте немов троянда в снігопад.
Усміхнись , мені красуне чорнобрива!
Нехай надивлюсь , на твою ніжну красу.
Ти , своєю вродою мене полонила
І вабиш ,мене зустрічати весну.
Я , прошу!... O , скажи ,чи любиш ти мене?
Чи , подобаюсь тобі лебідко люба?
Поглянь як навкруги весна цвіте?
Як біла берізка тягнеться до дуба.
О, скажи : чи милий , чи люб я тобі?...
Чи ,підеш за мене заміж до вінця?
Подарую ,тобі Всесвіт зорі ясні
Бо я тебе ,люблю... ти є моє життя.
Розквітає вишневий сад білим цвітом
Радіє ,соловей співає для душі.
Запрошує, нас в Оксамитове літо
Щоб з тобою повінчали долі свої.
М ЧАЙКІВЧАНКА