Ти знаєш, мій сину, – з розумними краще,
Бо з ними жорстоко ніщо не пече…
Ти з ними розслаблений, і дещо ледачий…
І віриш, що хтось з них підставить плече…
І знаєш, синуля, й дурні не пропащі,
Та часу на себе ніколи нема,
Бо сперечаєшся з дурнем в години найкращі,
Й від того барана постійно болить голова…
Ти знаєш, синочку, безглузді розмови - то втрата лібідо,
З дурними ще й віру та силу втрачаєм завжди,
“Навіки з розумними” - секрет розкрито!
Бо тільки з розумним відкриєте нові світи…