Я завинив тобі, Україно!
Курганам високим, полям золотим
І прадідам сивим, і дітям малим,
Всім тим, хто любив над усе Батьківщину,
Всім тим хто загинув під небом твоїм!
За волю стояли сини України -
Полки Святослава*, Петлюри полки,
Хоругви у небі пливли жовто-сині,
І слава про воїв пливла крізь віки.
Хмельницький, Мазепа клейноди** втрачали,
Щоб їх на Майдані в часи лихоліть
Нащадки дідів наших славних знов взяли
І з честю несли крізь пожежі століть!
Вставайте нащадки козацької слави,
Підкови, Сірка, Дорошенка сини!
Славетні герої потрібні державі,
Щоб їй Перемогу здобути в війні!
*Святослав Хоробрий — Київський князь, син княгині Ольги та Віщого Олега, батько Володимира Великого, дід Ярослава Мудрого. Воїв, вої - у часи князя Сятослава так називали воїнів.
**клейноди - відзнаки, атрибути та символи військової та цивільної влади окремих військових та цивільних урядів у ХV - ХVIII століттях. Хоругви - прапори.