Так рясно ще ніколи вишні не цвіли
Так довго про пандемію ми не вели розмови
Змінився світ і сльози суму потекли
В минуле не повернемось ніколи.
Я співчуваю тим ,хто на війні
Переживаю за тих, хто в карантині
До них звертаюсь-поверніться всі живі
У цю складну і непросту годину.
Щоби весна вам радість принесла
Щоб щастя кожен день вам дарувала
На наші села і наші міста
Щоб знов якась біда не впала.
Бачу майбутнє у рожевих кольорах
Усміхнені і радісні обличчя…
Вклонімось тим ,хто вже на небесах
Про них ми будем пам’ятати вічно.
А вишні…-відпочинок для душі…
Де кожна квіточка то чиясь доля
Благаю…своїх рідних бережіть
Вони для нас як Україна. Наша слава ,наша воля!
29.04.2020