Не смішно, що при владі дилетанти,
А Україну: знов грабують й продають.
Герої вже найперші арештанти.
І українській мові ходу не дають.
У світ прийшла економічна криза
А економіка у нас на самім дні
Й московський піп у золоті і рисах
Співає "Слався Путин! РУССКИЙ МИР! ПРИДИ!"
Незатихають гради й міномети
А головнокомандувач усе мовчить...
Рік проминув. .. життя прекрасне - де ти?
І совість президента дуже міцно спить...