Ти бачиш зорі , їхнє сяйво
Як же ж гарно воно мерехтить.
В цьому й є щось особливе
Того, що не відоме є усім.
Велике щастя в них,
Адже що ночі ,
Вони бачать вас удвох.
А ви ще зовсім юні
З вірою надієтеся на любов
Та не зважаючи на вік,
Ви сміло кажете про те
Про що б дорослий і не зміг
Ті зорі все це бачать в ночі
І тут одна із них паде...
І ви обоє зажмуривши очі
Подумали лише одне
Отож усі ці ночі , солодкі ночі
Не забудуть їх , і все...