Всі звуки — мантри.
Життя — то мандри.
Всі звуки — мантри:
і дощ, і пісня, і крик.
Життя — то мандри,
навіть якщо засинаєш в дорозі,
дивлячись на пейзаж,
до якого звик.
Життя — жовтий потяг,
а ми — пасажири лишень.
Якщо якось гірко у роті,
значить, прийшов новий день.
Ти дивишся на пейзаж,
до якого звик.
Нічого довше
немає, аніж життя
після нас. І пісня, і дощик —
усе відійде в небуття.
Ти дивишся на пейзаж,
а пейзаж вже зник.