Не цурайся мене, моя доле,
В колосисті поля відведи,
Захисти від зневіри і болю,
І стежину до щастя знайди.
Поведи мене в гай калиновий,
Вмий мене у прозорій росі,
Загойдай у колисці любові,
Зачаруй у безмежній красі.
Не позбав мене віри і мрії,
В горі руку мені простягни,
На тернистих шляхах безнадії
Від спокуси й гріха вбережи.
Моя доле, мене не цурайся,
Вже давно ми з тобою зжились.
І прошу, ти мені посміхайся,
В храмі Богу за мене молись.