СВЯТО ВИШИВАНКИ В МАДРИДІ
Співає рунами наш рідний Край,
І пісня ця сьогодні разом з нами.
Під ясним небом – сонячний розмай,
Вишиванки розкішними квітками –
Мадриде, Україну зустрічай!
Незламний дух і мудрість предковічну
Несе в собі безцінний оберіг.
Любов і сила в рунах древніх, вічних –
Нетлінний код, що прадідів беріг,
Даруючи красу небес магічну.
Тут Ненька рідна в кожному із вас –
Блакитно - жовта й ніжно калинова,
І вишитий у небі її час
У рунах і найкращій в світі мові –
Господь з любов’ю здарував для нас,
Щоб в Світлі та красі зродитись знову!
20 травня 2018
(с) Валентина Гуменюк