Який світ жорстокий - зло всюди та війни,
Хвороби також дошкуляють усім.
Як хочеться миру й добра нашим дітям
Та усмішок щирих, спокійних ще снів.
А дітоньки хочуть, щоб мама любила,
Її поцілунок їх вранці будив,
Татусь завжди поруч турботливий, сильний,
Та він рідну землю пішов боронить.
Татусю рідненький!Вертайся скоріше
Та мирні світанки з собою неси,
Бо ми із матусею вже зачекались,
Не перестаємо у Бога просить,
Щоб кулі ворожі тебе обминали,
Живий і здоровий додому вернувсь.
То ж діткам для щастя потрібно так мало:
Щоб матінка поруч та любий татусь.
Щоб небо цвіло, як волошки у полі
І сонечко всім посилало тепло,
Всміхалося ніжно, як брат його сонях,
У злагоді й щасті родині жилось.