Пойла річка нескінченна
Як струмочок той дзюрчить
І душа моя натхненна, -
Те невзмозі зупинить...
***
І логістика працює,
Дні і ночі фури йдуть,
Залюбки народ купує,
Бо немало люди п'ють
***
АТБ, Сільпо і Білла
Завжди черги біля кас
Бо звичайно ж чарка мила,
І розрада для всіх нас...
***
Хлібний дар, Козацька рада,
Є Мороша іще та,
І мінздраву та порада,
В інше вухо виліта...
***
Кумов'я, колеги, друзі...
Як не випити сто грам...
Чи життя у темній смузі, -
Повод завжди буде нам
***
Може світськая вечірка,
Може буть корпоратив,
Тільки перша іде гірко,
Далі йде в один мотив...
***
При перегляді футболу
Ящик пива в самий раз,
Диван клубу у танцполу, -
Там коктейлі гріють нас
***
Я ж з Шабо, бекон, олівки,
І порізаний лимон,
Любить хтось вино, наливки,
Хтось домашній самогон...
***
То недобре, знаю звісно...
Не беруся Вас судить...
Хтось коли живеться прісно
Пойлом скрасить життя мить...
***
Але маєм ту картину,
І ось так і живемо...
І знайдем завжди причину,
Що поробиш, -всі п'ємо...
***