прекрасна дівчина – вона мене чекає.
я кораблем до неї за море попливу.
тут є двозначність? ні, адже її немає
в моїй душі, прекрасна, вві сні та наяву!
я пройшов кораблем ціле море, ще й сушу
– ніколи вже, думаю, не повернуся назад.
дівчино, я з тобою. врятуй мою бідну душу,
бо кажуть про мене, що я – розбійник, брехун і вар'ят.
тридцять три роки ми ходили цим морем.
я думав про неї постійно, про солодку мрію мою.
присягаюся вам життям, а також буттям, небуттям
і всім забуттям, і майбуттям неозорим:
я впізнаю тебе, лиш побачу, так, як зірку свою впізнаю!
– он її, мерехтливу, знов вкрила ревнива хмара.
небо на мене сердиться за якийсь дуже сильний гріх.
вітер мене хитає. я голодний, я став, як примара,
за тобою шукаючи, люба, в лабіринтах пустель земних
motörhead, louie louie