З однією в мене діти ремонт і кредити
З іншою я б хотів на Пінг Флойд сходити
Вони дуже різні поміж собою
Одна тримає сердцем, інша рукою
Одна зі сталі і скла як вітражі
Інша з чорнила і паперу як кораблі
Одну я вигадав сам вже давно
Інша вигадала мене як пусте полотно
Одна з них сидить біля ніг
Інша лежить на долоні як сніг
Вони зшиті нитками на моїх ключицях
Вони грають ранками на старих дзвіницях
Яка з них сидітиме на моєму плечі
Хто із них не лякаючись темряви прийде вночі