День відпливав на місяці-човні,
Щоб завтра повернутись знов
До мого саду і моїм
Трояндам шепотіти про любов.
Яка краса! Стояти б і не дихати —
Щоб не сполохати зворушливих розмов.
І вийти в сад і довго-довго слухати
Троянд, які шепочуть про любов.
16.06.2020 22:45