Залишся тут іще зі мною,
В цвітінні пишної весни.
Нехай милуюсь я тобою,
У світ мій в снах ти приходи.
Живу і дихаю тобою,
Прийди хоч маревом прийди.
Як сонце сходить і заходить,
З світанком двері відчини.
Долоні ніжні і холодні,
До щік моїх ти притули.
В очах безмежної безодні,
Ще раз мене ти утопи.
Я хочу впитися тобою,
Така солодка мов нектар.
У серці проросла лозою,
Й налились грона сонця дар.
Залишся мить іще зі мною,
З бокалом терпкого вина.
Хай танго бурхливою рікою,
З'єднає душі без гріха.
Вони з'єднаються і в небо,
Веселка вийде з берегів.
І з рук закоханих, як треба,
Полине пара голубів.