Сонце зайчиком на подушці,
посміхається і цілує
ніжно щічки та ніжно вушка,
розбудивши - зі мною жартує.
За вікном ластівки літають.
Тепло, дуже погожа днина.
Літо в маківці, і не мають
жодних шансів ні дощ, ні злива.
Заварю запашної кави,
скористаю час безтурботній,
почекають буденні справи
у цей добрий ранок суботній.