Зима...Уж середина февраля...
Школа стоит...
Не платят нам 7 месяцев зарплату...
Ликбез для нас "паны" устроили не зря-
Мы поняли,что всё у "них" по блату!!!
*******************************
Ти бач! Їм "живі" гроші подавай...
Створили собі "смолінський оазис"...
Нема й не буде грошей!!!
Хоч-здихай,а ні-працюй дарма...
Освіта-це ж Держави базис!
Та як ви смієте?!
Та годі страйкувать!!!
Вам мало? Даємо ж уже зарплату!
Хіба не знаєте?
Ще ж треба сільські школи порівнять,
Не всі ж зарплату там отримали по блату.
Ну й що,що в вас 7 місяців борги?
Ну й що,що чоботи у більшості порвались?
Хитруєте?!
Бо ж не схотіли жом,солому їсти ви-
Все пишете та судитесь?!
До Києва змотались?!
Та це ж лікбез!
Які безграмотні всі тут!
Хотіли вчасно ви отримувати гроші?
Треба було б кінчати не лише педінститут,
Економічний та юрфак...
Тоді б і в вас життя було хороше!
Лиш двічі в рік йдете зарплату получать,
Але все їздите...
Та де ж у вас та сила???
Усї в районі вже давно мовчать,
А оцих смолінців,мабуть,
Заціпить лиш в могилі!!!