Ти мене розумієш з півслова,
Ми пройшли разом грози і град,
Нам колись посміхнулося літо,
Полунично запах літній сад.
Ми шалено, неначе комети,
Пролітали, і ти увійшла
У свою атмосферу кохання -
Ти планету свою віднайшла.
А сьогодні лунає весілля,
І двох доль поєднались шляхи,
Нерозлучними станьте назавжди
Як ті білі і вірні птахи.
Хай тобі наречений дарує,
А віднині уже чоловік
Тільки квіти, натхнення і щастя,
А про смуток забудьте навік.
І ніколи не знайте невдачі,
Гіркоту від нездійснених мрій.
А тобі як потрібна підримка
Буду поруч завди я, повір.
Ти мене розумієш з півслова,
Ми пройшли разом грози і град.
Нам колись посміхнулося літо,
Полунично запах літній сад...