Вона не може навіть посміхнутись,
В думках тримає свою таємницю,
І голос в неї тихий і слабкий
Через гамірні крики переможців,
Які у справах вже усе програли
І мали би піти,чомусь лишились.
Як довго будуть ще? Ось що її турбує.
Так, так,так, а я такий щасливий
І разом з друзями танцюю і співаю
І кожен день минає наче свято.
О, дійсно ця земля - безцінна.
Вона постійной чує їх розмови
Про новий шлях у захисті будинків.
Та що це? Що це? - каже в відчаю вона,
Коли вони ламають в її хату двері.
Її ім'я - Надія, Віра,Люба,
Та знаєш її добре ти,
Бо чуєш її крик про милосердя,
Коли лунає переможців дзвін.
Так, так,так, а я такий щасливий
І разом з друзями танцюю і співаю
І кожен день минає наче свято.
О, дійсно ця земля - безцінна.
Поїзд з станції рушає,
Напрям , що ти забажаєш,
Та квиток у нікуди вже піднявся у ціні,
Як підеш - мети досягнеш,
Хоч займе це більше часу,
Як побачиш її здалля
Ти застогнеш , каючись.
Led Zeppelin " Celebration Day"
Боже мій! Вони справжні пророки,
Співали про Америку 70-х,
Але ж ця пісня про Україну з
її головною бідою.