Є в Україні сорт а може каста,
Крізь пальці утікає наче паста,
Прислужувати владі полюбля
Начальству вчасно підстеля …
Я б так назвав: порода "служка",
Великий рот, маленькі вушка,
Лестиві речі ллються мов з відра,
Зате дружина в шубці із хутра …
О як вони кричать і галасують,
Таланту ж то нема, але плюсують
Той галас у великих кабінетах,
Великі фото в Інтернет – газетах …
Їх часто кличуть на таку роботу,
Щоб цмокнути когось в якусь глупоту,
І через те кривенький трохи рот,
І ідіотський вираз без турбот …
Попаде служка скоро в депутати
І буде там управно всім кивати,
Багато стало в світі бардаку,
Це тільки в казках оди дураку …
У мене на столі настільна книжка "Дзеркала ідентичності" Наталі Яковенко ... я вже стараюсь туди в той бік навіть не дивитися ... не заслужили вони собі в мене