Я українець, просто
українець я...
І Україна -
то моя земля.
Ці гори, доли,
цвіт калини,
Ріки, моря,
карпатські полонини...
Я українець, просто
українець я...
Жили тут пращури,
живе моя сім'я
Й душі моїй
судилося тут жити,
У тій красі, що Бог
зумів створити.
Я українець, просто
українець я...
І мова українська -
це моя,
Бо наймиліша
з усіх мов,
Рідна тече в мені
вкраїнська кров.
Я українець, просто
українець я...
Древня історія,
що тягнеться здаля,
Підживлює мене
своїм корінням
І є фундаментом
прийдешнім поколінням.
Я українець, просто
українець я...
І, як в НАРОДУ,
правда в нас своя.
Я гордий тим,
що українцем є
Чужого не потрібно -
не віддам й своє.
Ні разу на чуже
не зазіхали,
Стоятимемо тут,
як і віки стояли
Й зерно кидатимем
натрудженій ріллі
На Богом даній
нам землі.
Я УКРАЇНЕЦЬ,
ПРОСТО УКРАЇНЕЦЬ Я...
СЛАВА УКРАЇНІ!!!
25.07.2020 р.