Ми одне одному навіки чужаки.
Немає в серці місця для кохання.
Сьогодні ми зустрілися востаннє.
Ми одне одному навіки чужаки,
Бо все життя із Вами - це страждання .
Забудьте, не подам я Вам руки.
Немає в серці місця для кохання.
Ми одне одному навіки чужаки.
Прошу залиште ці пусті благання.
Для Вас оточуючі - просто пішаки
Вам почуття високі невтямки...
Ви - темний вечір, а я - пташка рання,
Ви - морок, що спіткав мої думки,
І ми із Вами в вічному змаганні.
Хай оспівають цей сюжет віки,
Ми одне одному навіки чужаки...