Не полишає відчуття, що світ увесь перевернувся,
Як човен у стрімкій ріці.
Вже не до неба - із розгону у дно замулене уткнувся,
Де задихаються усі.
Дорожче золота повітря – пекуча маска на лиці,
Плювок цинічний проти вітру…
Єдиний бізнес пірамід – пандемії, вакцини, ліки,
Зірвався врешті динаміт –
Нема живих, одні каліки…
Ціна життя…ЇЇ нема – для верховод ми тільки маса –
Земля давно вже як тюрма,
Де значення не має раса.
Руйнують світ, життя у нім, усе святе – із власних бачень,
І все для чого? – Для збагачень.
Цинічно кинуті під ноги любові й правди всі закони,
Служителям Мамони – трони,
Від світу білого заслони.
Не полишає відчуття, що світ увесь перевернувся,
У власнім бруді захлиснувся…
Очищення вола Земля.
02 травня 2020
(с) Валентина Гуменюк
#В КАРАНТИНІ#