Не шукай у чужих вікнах правди,
зітри паморозь на своїх.
*******
Є горобина.яка своєю дозрілістю плодів
рятує птахів від голоду,а є брехня,що чорнить
плід ще до його зрілосі.
********
Мудрість...вінок Неба на голові,який квітне.
********
Хоч в брід,хоч по суходолу,дійти мусимо,
така програма життя.
*********
Всесвіт ніколи непостійний,його дуальність не
несе в собі абсолютного народження
і абсолютної смерті.
*********
Стоїмо над прірвою,а ближнього таки поїдаємо.
*********
Ніякий страх,не поставить людину на коліна
перед любов"ю.
**********
Шукаємо істину,і не здогадуємось,вона в нас.
**********
Колии жінка мовчить якій є що сказати,
її тиша приголомшує .
***********
Поспішний висновок мотиву зла,завадить якості добра.
**********
Людина є більш ким вона є,але менше ким себе уявляє.
**********
Не шукайте свою заходимість у чужих вуликах,
там гіркий медонос.Свої медоноси шукайте у диких
дуплах,щоб відчути отруту в його солоді.
**********
Забагато у малому не буває,от мало у багатому безмеж.
***********
Страх не можливо запускати у себе,він руйнує цілісність.
**********
Поки думаєш,що завтра буде краще,то знай ,що сьогодні
можливо. найщасливіший твій день.
**********