(українська версія пісні з серіалу «Улыбка пересмешника», композитор Рубен Затікян)
Сутінки впали навкруг…
Темні спогади серце гнітять…
Доведи, що ти справжній друг -
В небі зорі замерехтять…
Тобі не треба щось казати мені,
Тобі не треба щось в долонях нести…
Ти подаруй лише сонце мені,
Ти подаруй відчуття висоти…
Тобі не треба щось в долонях нести,
Тобі не треба щось казати мені…
Ти подаруй відчуття висоти,
Ти подаруй лише сонце мені…
З кожним рухом крила
Розумію, що не долечу…
Знаю, в серці стримить стріла…
Давно чекаю тебе, - кричу…
Тобі не треба щось казати мені,
Тобі не треба щось в долонях нести…
Не зможу сльози спинити рясні,
Та обійму тебе в час самоти…
Тобі не треба щось казати мені,
Тобі не треба щось в долонях нести…
Не зможу сльози спинити рясні,
Та обійму тебе в час самоти…
Не зможу сльози спинити рясні,
Та обійму тебе в час самоти…
24 серпня 2020 р.
Відео пісні:
https://youtu.be/Z98dgZB_-zo