https://youtu.be/Dsda7Q2PmK0Музика та виконання Василь Дунець
Якось зустрів я вас неждано,
Коли співали солов’ї.
Цвіла акація духмяно
Біленьким цвітом на гіллі.
Мій погляд впав на Ваші плечі,
А потім в очі поринав.
Я пригадав той літній вечір,
Котрий із пам’яті зринав.
Приспів:
Де ви були такі, ще юні,
І я, із ранньої весни.
Цвіла акація в задумі…
Роки спливли, спливли роки...
Лишились в пам’яті зізнання -
Кохання нашого зеніт.
Любові - пелюстки весняні
І щастя неповторних літ...
Ви усміхнулися між цвіту,
Сказали лагідно: «Привіт!»
За мене шепнули лиш віти:
«Я вас не бачив сотню літ».
Пасмо волосся з сивиною
Лягло легенько на чоло.
А ви дивилися з журбою,
Немов би вчора це було.
Приспів:
Де ви були такі, ще юні,
І я, із ранньої весни.
Цвіла акація в задумі…
Роки спливли, спливли роки...
Лишились в пам’яті зізнання -
Кохання нашого зеніт.
Любові - пелюстки весняні
І щастя неповторних літ...