я вже й забув, що означає мир.
як солодко пахнуть ці літні ночі!
люди гуляють, п'ють та співають;
натомлені вже тротуари так і горять під ногами.
знаю, чому я плачу. ось що хотів би знати:
як усміхатися: як це робиться, щоб не було огидно?
150 днів і 149 ночей
не піддаватися, не помилятися –
і прийняти поразку як нагороду.
я повернувся до того, що знав раніше, –
до тих, з ким я можу бути собою, а не убивцею.
ще тиждень чи два, і це відчуття мине.
там ти була зі мною – будеш зі мною й тут,
ти допоможеш мені, я думаю, все налагодиться.
як не зійти нанівець, щодня, мов платівку, граючи
все ту саму стару виставу? так, я прийняв поразку.
дайте мені 150 днів і 149 ночей
на один день – я спробую зробити все якнайкраще.
навряд чи я встигну все, та це буде велика спроба.
я повернувся до того, що знав і любив раніше.
з вами я все згадаю, а так само й забуду все.
думаю, за два тижні це мирне життя налагодиться,
ти мені допоможеш позбутися всього поганого
with you there to help me, jethro tull
https://www.youtube.com/watch?v=gfKzPV-Ely4