була колись в давидовій столиці
поодинока повітка на околиці край дороги.
в тій повітці мати сина повила.
той син, коли виріс – вам треба добре затямити
ті речі, які він сказав.
сьогодні – різдво, а ви напихаєтеся й регочете, як ненормальні,
коли я вам рекомендую час від часу стрибати на місці.
якщо ви спроможні простежити, до чого я це веду,
ви побачите: дух різдва – не в зловживаннях. наїдки,
напої – не варто робити з них суть всього святкування.
як ти можеш реготати, коли санта клаус – тверезий?
ти радієш, але причини твоєї радости – хибні.
якби я справді зіпсував вам ваші тупі веселощі,
знайте: це – обов'язкова, як пиво, різдвяна пісня
christmas song, jethro tull