Прийшла пора пухкеньких пледів.
Легкої музики, підсвічника і чаю.
Я осінь з радістю без суму зустрічаю.
Красу із ніжністю в її очах розгледів.
Вона зімною трішечки фліртує.
Листя кида, немов таро- карти.
В гілках-косах вітер танцює.
Дощем мочить, такі її жарти.
Не зверта на сторонніх уваги.
Пані пишна крокує замріяно.
Флірт для неї -- маленькі розваги.
Колоритність й звабливість задіяно.
Люблю осінь чомусь до безтями.
Кінь рудий її мчить межеріччям.
Листя-іскри жбурля копитами.
Сумна посмішка пробігає обличчям...