Те найдорожче,що в насє -це люди.
Такі ще є, нормальні, гарні,чисті.
Хай до червоних книг спеціалісти,
Їх занесуть,збирають звідусюди.
Іх колихали Суми , Львів і Київ,
Маленьких і великих міст сузір'я,
Врятуйте, їх ,останніх, від зневір'я,
Врятуйте, від токсичності помиїв!
Багатство, що відроджує країну
Не в землях, не у валових продуктах,
В тих самих людях, що в лиху годину,
Її рятують, в тих надгробних плитах,
Якіми їх шануємо, невдячні...
І кажемо, що власна в кожнім правда,
Принижувати їх , країні зрада !
Не тільки на війні проблеми лячні.
Нема різниці, лікар ти, чи вчитель,
Всі гарні люди, варті охорони!
По людяності їх, врубайте дзвони!
Бо згинуть і країна і правитель.
Оксана Самохліб 2020р.@Kseni Berkeli
ID:
890689
ТИП: Поезія СТИЛЬОВІ ЖАНРИ: Ліричний ВИД ТВОРУ: Вірш ТЕМАТИКА: Філософська лірика дата надходження: 04.10.2020 13:35:43
© дата внесення змiн: 04.10.2020 13:35:43
автор: Ksenia Samohleb
Вкажіть причину вашої скарги
|