Пам’яті Героя, пам‘яті земляка.
З днем народження,синочку,
щастя моє і радість,
розпач і біль...
Вже вкотре шлю вітання Тобі
в далечінь- небеса, в вічність до зірок...
Сумно.... болить...любимо.
сумуємо, Володінька...
,,Не забудьте мене, пригадайте мене '' і в молитві
згадайте - ,,Я правду любив,
Я жити хотів...''
Мама Героя Небесної Сотні - Володі Жеребного , Марія Жеребна
Мамин біль
Лягає спогад у терпкий людський пробіг,
У леті журавлинім вічна просинь,
Знов мамин біль присяде на поріг -
Запалить, у сльозі, ранкову осінь.
За сином... десь у небі журавлем,
Дощем торкне весь біль, що сивиною,
Залишить, невгамовно, дикий щем,
Візьме любов та віру за собою.
Озвись! Єдину мить в сузір’ї злив,
В молитві, що на божому престолі,
Знов відчай чашу холоду надпив -
Відібрана, і юність, й мрії долі.
Відспівує он осінь снів політ -
Політ, у барвах смутку, журавлиний...
І материнський біль на сотню літ -
Сльоза і дощ вже стали так, єдині...
(С) Леся Утриско Воробець