"У Вас крапелька бурштину закотилась",
а в думках: «О, подаруй її мені!
В дикій, соснами очищеній смолі,
може, хоч маленька мушка залишилась!
Хай не мені розквітли макові рубіни,
не я пронизливої падпараджі смак
відчую струмом витонченим на устах,
дозволь оздобити тією краплею руїни!...»