Як втомили очі борди,
Що стоять біля доріг...
На яких ті наглі морди,
Я би точно так не зміг...
***
І бариги, і панянки,
Й бізнесмени хоть куди,
Щедро сиплють обіцянки,
Оберіть лише туди...
***
Щоб в суспільстві вищой касти
Свою нішу би зайнять
Всі звичайно будуть красти
І звичайно ж нам брехать
***
Як знайомі ті процеси...
Знає кожен депутат, -
Що є власні інтереси,
Що є тендер, що відкат
***
Як охота до корита, -
Дописати би вгорі...
В піар гречка буде вжита,
Десь і лавка у дворі...
***
І наївні громадяне
На дільниці все ж ідуть
Й Одесити і Кияне
Комусь голос віддають
***
За корупції цвітіння
За земельний дєрібан
За таке оце правління, -
Щоб набити свій карман.
***
Я свій голос кандидати, -
Не віддам і не продам,
Лише можу побажати -
Дай но Боже совість Вам!
***