Розквітають зимою квіти
На полотнах холодних шиб.
Подих мого гарячого серця
Відкриває таємниці на мить.
Тонким шаром закриюсь від світу
Холод цей врівноважить чуття.
І не сказаних слів кохання,
І все те що не зміг сказать я.
Я сказав і слова полетіли.
Птиці мої на свободі вже.
Я не в стані тримати їх вічно,
І колись вони знайдуть тебе.
Моє серце спокійне і чисте,
Як потоки гірських струмків.
І піснями думки пестріють -
Світ щасливий знайшов у собі.